Sea Transport

Wij bieden niet alleen scherpe tarieven, maar staan garant voor korte communicatielijnen en snel antwoord op uw vragen. U doet zaken met een specialist op gebied van transport over zee.

Air Freight

Als u met uw bedrijf een zending of goederen met enige spoed naar bijvoorbeeld Amerika of Japan moet brengen is luchttransport de perfecte oplossing. Luchttransport is niet de goedkoopste vorm van transport, maar wel zeer snel en zeker.

ADR Transport

HPS Transport is een gecertificeerd transportbedrijf om gevaarlijke stoffen te vervoeren over de weg. Wij zijn hierin gespecialisseerd en voldoen aan alle eisen volgens de Europese overeenkomst ADR.

Bulk Transport

Of het nu om vaste stromen of projectmatige maatwerkoplossingen gaat, Bulktransport ontzorgt uw hele supply chain in bulkgoederen ‘waar en wanneer u maar wenst’.

Pallet Transport

De keuze om goederen op een pallet te versturen kan financieel, kwalitatief of simpelweg vanwege het gewicht zijn. Wij helpen u in het maken van de juiste keuze.

24-uurs Transport

We leven in een 24-uurs economie en ook het bedrijfsleven draait dag en nacht door om de productiviteit zo hoog mogelijk te houden en de klanten optimaal te bedienen. Snelheid en beschikbaarheid zijn cruciale begrippen geworden binnen onze én uw branche. Wij zijn er in ieder geval 24/7 klaar voor.

Internationaal Transport

Ook in het buitenland kennen wij de weg. Wij hebben namelijk een jarenlange ervaring opgebouwd in internationaal transport. Vele relaties hebben hun transport buiten de landsgrenzen al aan HPS Transport toevertrouwd. Voor internationaal transport bent u bij ons aan het juiste adres.

Medisch Transport

Bent u leverancier van ziekenhuizen en heeft u behoefte aan een betrouwbare en voordelige transporteur van uw goederen dan treden wij graag persoonlijk met u in contact om uw transportwensen tot in detail te bespreken om maatwerk te kunnen leveren.

KvK-Rechtbank Transport

Bij waardevolle en vertouwelijke zendingen is het van belang dat de zending bij de juiste persoon worden afgeleverd en niet zoek raakt in een berg andere documenten en pakketjes. Bij HPS Transport zijn we gespecialiseerd in het afleveren en ophalen van documenten en pakketten.